• 2
  • 3
  • 5
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6

Wij zorgen dat u een topproduct geleverd krijgt

Het slachten is slechts een onderdeel van alle werkzaamheden bij Boschma Slachtbedrijf Texel. Samen met de vakbekwame medewerkers worden na het koelen alle runder karkassen uitgebeend uitgesneden en verpakt.

Deze verschillende onderdelen van karkassen van een rund, varken of lam kunnen worden geleverd in kleine porties tot grote volumes. Levering wordt gedaan aan verschillende slagerijen maar tevens aan verschillende groothandels in Nederland maar tevens België [LINK]. Graag informeren wij u naar de mogelijkheden met een prijsopgaaf op basis van uw wensen.

Verpakt en geportioneerd? Geen probleem

Voor de grossierderij gaat al ons vlees vaccuum of vers in krat naar de klant toe. Wilt u een vleespakket, of een rund, lam of varken in de diepvries, deze verpakken we naar uw wens.

Logistiek en distributie

Alle producten worden op Texel verwerkt. Deze producten kunnen hier worden afgehaald maar transport is tevens geen probleem. Gekoeld transport kan worden verzorgd door heel Nederland maar ook daarbuiten. Een distributiecentrum is aanwezig in Den Helder waar bestellingen tevens kunnen worden opgehaald. Bel voor meer informatie en de voorwaarden.

Slachtbedrijf Texel levert inmiddels aan een groot aantal afnemers van uiteenlopende aard. Vaste afnemers zijn slagerijen, zowel op Texel als op het vasteland. De Texelse slagers zijn Goënga (Den Hoorn), Moorman De Boer (De Koog), Keurslager Dros (Den Burg), Slagerij Ott en Vakslager Peter Haker (Oudeschild). Zij verwerken het vlees verder voor horeca, toerist en Texelaar. Slagerijen op het vasteland zijn onder andere Keurslager Halman in Den Helder Slagerij Neidhӧfer in Den Oever en zelfs in Den Haag aan Stijlslagerij Englebert

Een bekende afnemer is groothandel Foodimpuls uit Heerenveen, waar het hele jaar door Texelse lammeren voor wordt geslacht. Ook wordt op verzoek geleverd aan particulieren (bijvoorbeeld voor een barbecue), al is er geen winkelfunctie. Bij ons kunt u zich welkom voelen.

‘Wij zorgen dat u een topproduct in huis krijgt!’

Smakelijke en gevarieerde vlees- en barbecue pakketten

Bent u geïnteresseerd in een vleespakket? We kunnen een rundvleespakket voor u samenstellen vanaf kilo. In overleg maken we een pakket voor u met echt Texels Rundvlees. Denk bijvoorbeeld aan: biefstuk, haasbiefstuk, rollade handgeknoopt, entrecote, lende, baklapjes, rosbief, gehakt, poulet, stoofvlees, sukade, tartaar en ouderwets suddervlees.

Lamsvleespakketten kunnen worden besteld per heel of half lam. We kunnen tevens naar uw wens een pakket samenstellen met onder andere koteletten, lamslapjes, rollades, lamsracks, lamsbout, stoofvlees, gehakt en shoarma.

Verpakken, vacumeren en invriezen… laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het klaar staat.

Slachtbedrijf Texel

Feestje binnenkort?

Voor feesten en partijen kunnen wij complete barbecue pakketten verzorgen. Van groot tot klein alles is mogelijk. Vlees voor de gebruikelijke barbecue is mogelijk maar tevens kunnen wij grote stukken vlees voor het ‘nieuwe barbequen’ en de slowcookers leveren. Grote stukken vlees zijn gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Vraag naar een bereidingsadvies zodat u het vlees op de goede wijze kan bereiden met een optimaal resultaat. Wilt u geheel ontzorgd worden door een compleet pakket met stokbrood, kruidenboter, salades en sauzen? Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op